Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sublimimi

Çfarë është sublimimi ?

Kalimi i një substance nga gjendja e ngurtë në gjendje të gaztë dhe anasjelltas, nga gjendja e gaztë në të ngurtë pa kaluar në të lëngët, quhet sublimim .  qka eshte sublimi,ceshte sublimi,qeshte sublimi,cka quajme sublimim

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more