Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Insuficienca renale. Show all posts
Showing posts with label Insuficienca renale. Show all posts

Cilat janë kundërindikacionet e paracetamolit ?

Cilat janë kundërindikacionet e paracetamolit ? 


Kundërindikacionet e paracetamolit janë: pacientët me tejndjeshmëri ndaj barit, insuficiencë renale dhe hepatike.

Kunderindikacionet, Paracetamoli, Farmakologjia, 
Cilat janë kundërindikacionet e paracetamolit ? 


Kundërindikacionet e paracetamolit janë: pacientët me tejndjeshmëri ndaj barit, insuficiencë renale dhe hepatike.

Kunderindikacionet, Paracetamoli, Farmakologjia, 

Namazi

Syzat