Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Studimi kohort

Çka është studimi kohort ?

Çka është studimi kohort ? Studimi kohort është studimi në të cilin pacientët të cilët kanë një patologji të caktuar dhe gjenden nën trajtimin gjegjës, observohen gjatë tërë kohës dhe krahasohen me grupin tjetër të cilët nuk e kanë patologjinë e cila është duke u hulumtuar. qka eshte Studimi kohort,cka eshte Studimi kohort,ceshte Studimi kohort,cfare eshte Studimi kohort,qeshte Studimi kohort

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more