Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Adem Ramadani. Show all posts
Showing posts with label Adem Ramadani. Show all posts

Katër cilësi të shoqërisë së drejtë!!!1. Kur i shihni ata, ata ua kujtojnë Allahun.
2. Kur uleni me ta, imani yt rritet.
3. Kur flisni me ata, shtohet dituria juaj....
4. Kur ju shihni veprat e tyre, ju kujtohet ahireti.

A keni miq të tillë?
Burimi:Adem Ramadani
 


1. Kur i shihni ata, ata ua kujtojnë Allahun.
2. Kur uleni me ta, imani yt rritet.
3. Kur flisni me ata, shtohet dituria juaj....
4. Kur ju shihni veprat e tyre, ju kujtohet ahireti.

A keni miq të tillë?
Burimi:Adem Ramadani
 

Dialog mes atij dhe asaj

Dialog mes atij dhe asaj

I tha asaj: Falenderoj Allahun që të kam takuar ty princesha ime..

Ajo i tha: Kush te drejtoj ty për te unë?!

I tha asaj: Allahu, në namazin tim.

Gjithmonë thoja: “O Allah, më marto me një grua të cilën e pranon bashkëshorte për robin Tënd”

Ajo i tha: Kam qenë në pritjen tënde.

Ai i tha: Si??

Tha: Unë lutesha në namazin tim “O Allah, më bëj bashkëshorte për një njeri të cilin e pranon Ti si robin Tënd.

Insha Allah e praktikojne te rinjte tane kete lutje
Burimi:Adem Ramadani
 
Dialog mes atij dhe asaj

I tha asaj: Falenderoj Allahun që të kam takuar ty princesha ime..

Ajo i tha: Kush te drejtoj ty për te unë?!

I tha asaj: Allahu, në namazin tim.

Gjithmonë thoja: “O Allah, më marto me një grua të cilën e pranon bashkëshorte për robin Tënd”

Ajo i tha: Kam qenë në pritjen tënde.

Ai i tha: Si??

Tha: Unë lutesha në namazin tim “O Allah, më bëj bashkëshorte për një njeri të cilin e pranon Ti si robin Tënd.

Insha Allah e praktikojne te rinjte tane kete lutje
Burimi:Adem Ramadani
 

Namazi

Syzat