Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Mallkime. Show all posts
Showing posts with label Mallkime. Show all posts

Mallkuar qoftë çdo...

Mallkuar qoftë çdo shqiptar që është përzier në politik për interesat e tij të ngushta personale dhe kështu na i ka prish ëndrrat që i kishim dikur për shtetin e pavarur të Kosovës.

Turp i qoftë të pafytyrit!

Amin

Burimi:Lulzim Susuri
Mallkuar qoftë çdo shqiptar që është përzier në politik për interesat e tij të ngushta personale dhe kështu na i ka prish ëndrrat që i kishim dikur për shtetin e pavarur të Kosovës.

Turp i qoftë të pafytyrit!

Amin

Burimi:Lulzim Susuri

Namazi

Syzat