Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Ismail Qemali. Show all posts
Showing posts with label Ismail Qemali. Show all posts

Flamuri kuqezi – Gentiana Gashi                    

Flamuri kuqezi valon
Në Kosovë e Shqipëri,
Që të gjithë shqiptarët
Betohen para tij.

E qëndisi këtë flamur
E dashura Marigonë,
Dhe Ismail Qemali
E ngriti në Vlorë


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,flamurin,flamur,flamurin kuq e zi,poezi per flamurin,flamuri kuqezi,poezi shqip,poezi per flamurin,vjersha per flamur


                    

Flamuri kuqezi valon
Në Kosovë e Shqipëri,
Që të gjithë shqiptarët
Betohen para tij.

E qëndisi këtë flamur
E dashura Marigonë,
Dhe Ismail Qemali
E ngriti në Vlorë


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,flamurin,flamur,flamurin kuq e zi,poezi per flamurin,flamuri kuqezi,poezi shqip,poezi per flamurin,vjersha per flamur

Namazi

Syzat