Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Barnat kundër motilitetit

Barnat kundër motilitetit

Barnat kundër motilitetit Barkqitjet që s’ mund të kontrollohen me absorbentë mund të mjekohen me substanca që ndryshojnë motilitetin e zorrëve.  Për këtë qëllim shfrytëzohen difenolksilati, dhe loperamidi.   Këto kanë veprime të ngjashme me opiatet.  Veprojnë duke e inhibuar lirimin e acetikolinës dhe me këtë ulin peristaltikën. Barnat kundër motilitetit Barnat kundër motilitetit,Motiliteti, Farmakologjia, Cilat jane barnat kunder motilitetit,kunde diarese,barnat antidiareike

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more