Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thesari

Tregimi -Thesari

Tregimi  -Thesari   Një baba kishte tre djem dembelë.E vetmja pasuri që kishin ishte vreshti,të cilin ata kurrë nuk e punonin.E punonte babai dhe kështu e shtynin jetën.Babai u plak dhe para se të vdiste,thirri tre djemtë e tij praën shtratit dhe u tha se diku në vreshtë kishte fshehur një qyp me florinj.Kaloi ca kohë dhe jeta e djemve pa babanë po bëhej gjithnjë dhe më e vështirë.Dikur ata u përmendëen për thesarin e babait të fshehur diku në një skaj të vreshtit dhe filluan ta kërkonin.Kërkuan dhe kërkuan por më kot.Dikur të lodhur dhe të dëshpëruar e lanë punën.Erdhi vjeshta dhe vreshti I vjetër u mbush plot e përplot me rrush,si asnjëherë tjetër.Të tre vëllezërit u bindën se e kishin gjetur thesarin që u kishte lënë babai. thesari perrallez, prralla thesari, prralla per thesarin, prralla per token,toka tregim,tregimi per token, tregim per token, vlera e tokes, toka dhe vlera e saj, vlera e tokes, toka dhe vlera e saj, vlere ne toke, toka, tregimi i thesarit, thesari i tokes, tr

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more