Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Pastërtia

Pastërtia vjershë për fëmijë

Pastërtia vjershë për fëmijë
Ku pastërti nuk ka Mos kërko shëndet
Këto fjalë mësuesi Çdo ditë i flet
Leci i vogël dëgjon Mësuesin me kujdes
Dhe veshët i pastron Me ujë çdo mëngjes
vjersha per femije,vjersha pastertia, vjersha per pastertine, pastertia vjersha, vjersha per femijet, poezi per femijet, vjersha pastertia, pastertia poezi,per femije

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more