Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Pastërtia vjershë për fëmijë


Pastërtia vjershë për fëmijë

Ku pastërti nuk ka
Mos kërko shëndet

Këto fjalë mësuesi
Çdo ditë i flet

Leci i vogël dëgjon
Mësuesin me kujdes

Dhe veshët i pastron
Me ujë çdo mëngjes

vjersha per femije,vjersha pastertia, vjersha per pastertine, pastertia vjersha, vjersha per femijet, poezi per femijet, vjersha pastertia, pastertia poezi,per femije

Pastërtia vjershë për fëmijë

Ku pastërti nuk ka
Mos kërko shëndet

Këto fjalë mësuesi
Çdo ditë i flet

Leci i vogël dëgjon
Mësuesin me kujdes

Dhe veshët i pastron
Me ujë çdo mëngjes

vjersha per femije,vjersha pastertia, vjersha per pastertine, pastertia vjersha, vjersha per femijet, poezi per femijet, vjersha pastertia, pastertia poezi,per femije
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat