Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Banka Informative Mjekësore. Show all posts
Showing posts with label Banka Informative Mjekësore. Show all posts

Informacione speciale nga Mjekësia dhe Shëndetësia

Merr informacione të ndryshme nga Mjekësia dhe Shëndetësia, ngjarjet kryesore në QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekësisë familjare, Ministria e shëndetësisë dhe shumë informacione tjera. Bashkohu me këtë grup.

Bashkohu në Facebook


https://web.facebook.com/groups/BankaMjekesore
Merr informacione të ndryshme nga Mjekësia dhe Shëndetësia, ngjarjet kryesore në QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekësisë familjare, Ministria e shëndetësisë dhe shumë informacione tjera. Bashkohu me këtë grup.

Bashkohu në Facebook


https://web.facebook.com/groups/BankaMjekesore

Banka Informative Mjekësore - (BIM)

Merr informacione të ndryshme nga Mjekësia dhe Shëndetësia, ngjarjet kryesore në QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekësisë familjare, Ministria e shëndetësisë dhe shumë informacione tjera. Bashkohu me këtë grup.

Bashkohu në Facebook


 
Merr informacione të ndryshme nga Mjekësia dhe Shëndetësia, ngjarjet kryesore në QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekësisë familjare, Ministria e shëndetësisë dhe shumë informacione tjera. Bashkohu me këtë grup.

Bashkohu në Facebook


 

Namazi

Syzat