Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Informacione speciale nga Mjekësia dhe Shëndetësia

Merr informacione të ndryshme nga Mjekësia dhe Shëndetësia, ngjarjet kryesore në QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekësisë familjare, Ministria e shëndetësisë dhe shumë informacione tjera. Bashkohu me këtë grup.

Bashkohu në Facebook


https://web.facebook.com/groups/BankaMjekesore
loading...
Merr informacione të ndryshme nga Mjekësia dhe Shëndetësia, ngjarjet kryesore në QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekësisë familjare, Ministria e shëndetësisë dhe shumë informacione tjera. Bashkohu me këtë grup.

Bashkohu në Facebook


https://web.facebook.com/groups/BankaMjekesore
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat