Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Serotonina

Çka janë aminat biogjene dhe cilat janë ato ?

Çka janë aminat biogjene dhe cilat janë ato ? Aminat biogjene janë produkte të dekarboksilimit të aminoacideve përkatëse.  Janë biologjikisht shumë aktive, kurse veprimet i kanë të nduarnduarshme.  Krahas katekolaminave, në kuadër të tyre më të rëndësishmet janë histamina dhe serotonina. aminat biogjene,cka jane aminat biogjene, amine biogjene, cka eshte amina biogjene, cfare jane aminat biogjene, cfare eshte amina biogjene, histamina, serotonina,cila jane aminat biogjene,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more