Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë aminat biogjene dhe cilat janë ato ?

Çka janë aminat biogjene dhe cilat janë ato ?

Aminat biogjene janë produkte të dekarboksilimit të aminoacideve përkatëse. 

Janë biologjikisht shumë aktive, kurse veprimet i kanë të nduarnduarshme. 

Krahas katekolaminave, në kuadër të tyre më të rëndësishmet janë histamina dhe serotonina.

aminat biogjene,cka jane aminat biogjene, amine biogjene, cka eshte amina biogjene, cfare jane aminat biogjene, cfare eshte amina biogjene, histamina, serotonina,cila jane aminat biogjene,
loading...
Çka janë aminat biogjene dhe cilat janë ato ?

Aminat biogjene janë produkte të dekarboksilimit të aminoacideve përkatëse. 

Janë biologjikisht shumë aktive, kurse veprimet i kanë të nduarnduarshme. 

Krahas katekolaminave, në kuadër të tyre më të rëndësishmet janë histamina dhe serotonina.

aminat biogjene,cka jane aminat biogjene, amine biogjene, cka eshte amina biogjene, cfare jane aminat biogjene, cfare eshte amina biogjene, histamina, serotonina,cila jane aminat biogjene,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat