Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilët janë mediatorët kimik të inflamacionit ?


Cilët janë mediatorët kimik të inflamacionit ?

Mediatorët kimik të inflamacionit janë:histamina,serotonina,sistemi i kininës,sistemi i komplementit dhe sistemi i koagulimit.

Cilët janë mediatorët kimik të inflamacionit ?

Mediatorët kimik të inflamacionit janë:histamina,serotonina,sistemi i kininës,sistemi i komplementit dhe sistemi i koagulimit.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat