Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vijat papilare

Çka janë vijat papilare ?

 Çka janë vijat papilare  ? Vijat papilare janë të thelluarat dhe të dalurat (kreshtat) e lëkurës në sipërfaqën e gishtrinjëve, pëllëmbës dhe shputave të këmbëve, që formojnë figura të caktura, të cilat janë të pandryshueshme dhe individuale për çdo përson.   eng/en: friction ridges cka jane vijat papilare,cjan vijat papilare,cfare jane vijat papilare,vijat papilare shqip,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more