Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Planetët

Çka janë planetet ?

Çka janë planetet ? Planetët janë trupa të errët, të fortë dhe të ngurtë që sillen rreth Diellit . Të gjithë planetët e marrin dritën dhe nxehtësinë nga dielli . Planetët nga Toka mund të shihen më mirë me ndihmën e teleskopëve. Deri më tash njeriu ka arritur të shkojë vetëm deri në Hënë. Ndërkaq rreth planetëve të tjerë janë lansuar satelitë të cilët ndihmojnë njohjen më të mirë të planetëve. cka jane planetet, cfare jane planetet, ceshte planeti, cka eshte planeti, cjane planetet, qka jane planetet, planetet shqip, planeti shqip, planetet shqip, planetet definicion, qka quajme planet, cfare quajme planet, trupat qiellor

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more