Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Universiteti

Rankimi, 100 universitetet më të mira në botë për 2015

QS World University ka përfunduar në fund të prillit rankimin e universiteteve më të mira në botë për vitin 2015.

Statistikat nxjerrin në listën e 100 më të mirëve universitetet amerikane, ato britanike dhe me disa prurje nga vende të tjera të Europës dhe të Azisë.

Më poshtë gjeni listën e 100 më të mirëve sipas QS; përzgjedhja e tyre është bërë në bazë të kërkimit shkencor dhe cilësisë së mësimdhënies, rankim i bërë nga specialistët e Arsimit të Lartë.


Stanford University SHBA
Harvard University SHBA
University of California, Berkeley (UCB) SHBA
Georgia Institute of Technology (Georgia Tech) SHBA
Imperial College London Mbretëria e Bashkuar
University of Cambridge Mbretëria e Bashkuar
Massachusetts Institute of Technology (MIT) SHBA
ETH Zurich (Swiss Federal Institute of Technology) Zvicër
University of Oxford United Kingdom
Carnegie Mellon University SHBA
National University of Singapore (NUS) Singapor
University of Michigan SHBA
Cornell University SHBA
The University of Tokyo…

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more