Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Fjalor. Show all posts
Showing posts with label Fjalor. Show all posts

Çka është skllavëria?

Çka është skllavëria?

1. Gjendja e atij që është skllav; të qenët skllav. U çlirua nga skllavëria.

2. fig. Mungesa e çdo lirie dhe e çdo të drejtë, varësia e plotë nga dikush, robëri. Skllavëri ekonomike (politike, shpirtërore). Lufta kundër skllavërisë fashiste. Rronin në skllavëri. Shpëtuan nga skllavëria. I mbanin në skllavëri.

3. hist. Rendi shoqëror që mbështetej në pronën e skllevërve, skllavopronaria. Periudha e skllavërisë. Përmbysja e skllavërisë. Mbeturinat e skllavërisë në shoqërinë kapitaliste.

qka eshte skllaveria, ceshte skllaveria,cfare eshte skllaveria,skllaveris shqip,cfare kuptojme me skllaveri, skllaveris shqip,
Çka është skllavëria?

1. Gjendja e atij që është skllav; të qenët skllav. U çlirua nga skllavëria.

2. fig. Mungesa e çdo lirie dhe e çdo të drejtë, varësia e plotë nga dikush, robëri. Skllavëri ekonomike (politike, shpirtërore). Lufta kundër skllavërisë fashiste. Rronin në skllavëri. Shpëtuan nga skllavëria. I mbanin në skllavëri.

3. hist. Rendi shoqëror që mbështetej në pronën e skllevërve, skllavopronaria. Periudha e skllavërisë. Përmbysja e skllavërisë. Mbeturinat e skllavërisë në shoqërinë kapitaliste.

qka eshte skllaveria, ceshte skllaveria,cfare eshte skllaveria,skllaveris shqip,cfare kuptojme me skllaveri, skllaveris shqip,

Fjalori Shpjegues shqip-shqip

Fjalori elektronik shpjegues (FESh) është njëra pjesë e projektit mbarëkombëtar të Qendrës për Edukim dhe Përparim, “Gjuha shqipe dhe kompjuteri”, i cili mund të shkarkohet nga këtu.


Përdorimi i këtij fjalori do të ndihmojë shqipshkruesit në hartimin e teksteve të ndryshme, duke kursyer kohën e tyre dhe duke rritur njëkohësisht cilësinë e shkrimit. 
Nese deshironi ta shkarkoni athere klikoni këtu


Postime të ngjashme:

Autoshkolla Testi B

Fjalor Anglisht-Shqip

Fjalori shqip-shqip

Fjalori frengjisht shqip

Fjalor Anglisht-Shqip per celular apo telefona mobil

Tastiera shqipe

Windows 7 shqip

Fjalori shqip shqip

Abetarja digjitale

Fjalori informatikës

Office 2010 shqip

Drejtshkrimori

Kulla e shqipes

Fjalor drejtshkrimor për Firefox , Thunderbird, SeaMonkey

Fjalor Anglisht-Shqip

Kurani ne gjuhen shqipe

Komentimi i enderrave

Meso te falesh namazin

Fjalor shqip-arabisht-anglisht
kuptimi i fjaleve shqip shqip, fjalori shpjegues shqip shqip, fjalora shpjegues shqip shqip, meso kuptimi i fjaleve shqipe, fjalet shqipe, fjalor shqip shqip, domethenja e fjaleve shqip, fjalori shqip, fjalor mbi kuptimin e fjaleve shqipe
Fjalori elektronik shpjegues (FESh) është njëra pjesë e projektit mbarëkombëtar të Qendrës për Edukim dhe Përparim, “Gjuha shqipe dhe kompjuteri”, i cili mund të shkarkohet nga këtu.


Përdorimi i këtij fjalori do të ndihmojë shqipshkruesit në hartimin e teksteve të ndryshme, duke kursyer kohën e tyre dhe duke rritur njëkohësisht cilësinë e shkrimit. 
Nese deshironi ta shkarkoni athere klikoni këtu


Postime të ngjashme:

Autoshkolla Testi B

Fjalor Anglisht-Shqip

Fjalori shqip-shqip

Fjalori frengjisht shqip

Fjalor Anglisht-Shqip per celular apo telefona mobil

Tastiera shqipe

Windows 7 shqip

Fjalori shqip shqip

Abetarja digjitale

Fjalori informatikës

Office 2010 shqip

Drejtshkrimori

Kulla e shqipes

Fjalor drejtshkrimor për Firefox , Thunderbird, SeaMonkey

Fjalor Anglisht-Shqip

Kurani ne gjuhen shqipe

Komentimi i enderrave

Meso te falesh namazin

Fjalor shqip-arabisht-anglisht
kuptimi i fjaleve shqip shqip, fjalori shpjegues shqip shqip, fjalora shpjegues shqip shqip, meso kuptimi i fjaleve shqipe, fjalet shqipe, fjalor shqip shqip, domethenja e fjaleve shqip, fjalori shqip, fjalor mbi kuptimin e fjaleve shqipe

Fjalor Anglisht-Shqip

fjalor anglisht shqip, shkarko fjalor anglisht shqip, fjalor shqip anglisht, meso anglisht online, si me msu anglishten shpejt, mesoje anglishten, fjalor anglisht shqip, english albanian, translate english to albanian, shkarko fjalorin anglisht, fjalori anglisht

Per ta shkarkuar kliko ketu

instruksionet per shkarkim: pasi te klikoni pritni 5 ose 10 sekonda, pas kesaj shkoni skip ad dhe jeni ne zonen e shkarkimit

Ndersa nese doni akoma programe shqip kliko mbi Programe shqip


fjalor anglisht shqip, shkarko fjalor anglisht shqip, fjalor shqip anglisht, meso anglisht online, si me msu anglishten shpejt, mesoje anglishten, fjalor anglisht shqip, english albanian, translate english to albanian, shkarko fjalorin anglisht, fjalori anglisht
fjalor anglisht shqip, shkarko fjalor anglisht shqip, fjalor shqip anglisht, meso anglisht online, si me msu anglishten shpejt, mesoje anglishten, fjalor anglisht shqip, english albanian, translate english to albanian, shkarko fjalorin anglisht, fjalori anglisht

Per ta shkarkuar kliko ketu

instruksionet per shkarkim: pasi te klikoni pritni 5 ose 10 sekonda, pas kesaj shkoni skip ad dhe jeni ne zonen e shkarkimit

Ndersa nese doni akoma programe shqip kliko mbi Programe shqip


fjalor anglisht shqip, shkarko fjalor anglisht shqip, fjalor shqip anglisht, meso anglisht online, si me msu anglishten shpejt, mesoje anglishten, fjalor anglisht shqip, english albanian, translate english to albanian, shkarko fjalorin anglisht, fjalori anglisht

Namazi

Syzat