Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Fjalori Shpjegues shqip-shqip

Fjalori elektronik shpjegues (FESh) është njëra pjesë e projektit mbarëkombëtar të Qendrës për Edukim dhe Përparim, “Gjuha shqipe dhe kompjuteri”, i cili mund të shkarkohet nga këtu.


Përdorimi i këtij fjalori do të ndihmojë shqipshkruesit në hartimin e teksteve të ndryshme, duke kursyer kohën e tyre dhe duke rritur njëkohësisht cilësinë e shkrimit. 
Nese deshironi ta shkarkoni athere klikoni këtu


Postime të ngjashme:

Autoshkolla Testi B

Fjalor Anglisht-Shqip

Fjalori shqip-shqip

Fjalori frengjisht shqip

Fjalor Anglisht-Shqip per celular apo telefona mobil

Tastiera shqipe

Windows 7 shqip

Fjalori shqip shqip

Abetarja digjitale

Fjalori informatikës

Office 2010 shqip

Drejtshkrimori

Kulla e shqipes

Fjalor drejtshkrimor për Firefox , Thunderbird, SeaMonkey

Fjalor Anglisht-Shqip

Kurani ne gjuhen shqipe

Komentimi i enderrave

Meso te falesh namazin

Fjalor shqip-arabisht-anglisht
kuptimi i fjaleve shqip shqip, fjalori shpjegues shqip shqip, fjalora shpjegues shqip shqip, meso kuptimi i fjaleve shqipe, fjalet shqipe, fjalor shqip shqip, domethenja e fjaleve shqip, fjalori shqip, fjalor mbi kuptimin e fjaleve shqipe
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie