Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Majmuni

Çka janë gjitarët ?

Çka janë gjitarët ? Gjitarët janë kurrizorë që trupin e kanë të mbuluar me qime. Të vegjlit kryesisht zhvillohen në placentën e nënës. Pas lindjes nëna i ushqen me qumësht të cilin e sekretojnë gjëndrrat qumështore. Gjitarët janë organizma që jetojnë në det dhe në tokë. Shembuj: lepujt, lakuriqët, balenat, gjedhet, macet, qeni, majmunët, njeriu. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,gjitaret,gjitar,gjitari,xhitaret,xhitari,gjitare,kush jane gjitaret

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more