Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Proverba. Show all posts
Showing posts with label Proverba. Show all posts

Një thënie për detin dhe burrin (Populli)

Një thënie për detin dhe burrin

Detit i ka hije vala,burrit i ka hije fjala.

(Populli)
loading...
Një thënie për detin dhe burrin

Detit i ka hije vala,burrit i ka hije fjala.

(Populli)

Një thënie për fuqinë (Populli)

Një thënie për fuqinë

S'ke fuqi s'ta var njeri.

No power, no respect.

(Populli)
loading...
Një thënie për fuqinë

S'ke fuqi s'ta var njeri.

No power, no respect.

(Populli)

Një thënie për mbretin(Populli)

Një thënie për mbretin

Qysh të jetë mbreti, është edhe mileti.

Populli
loading...
Një thënie për mbretin

Qysh të jetë mbreti, është edhe mileti.

Populli

Ç'janë proverbat

                Ç'janë proverbat

Fjalët e urta ose proverbat janë mendime të mprehta e të plota të shprehura me fjalë, në të cilat populli tregon urtinë e tij dhe përvojën e madhe në jetë. Ato e pasurojnë gjuhën dhe i japin bukuri. Fjalë të urta kanë krijuar edhe shkrimtarët tanë, si Naimi dhe Sami Frashëri, Dritëro Agolli etj.

qka jae proverbat, qeshe proverba,çeshte proverba, qka jane fjalet e urta, kuptimi i proverbave, domethnja e proverbave
loading...
                Ç'janë proverbat

Fjalët e urta ose proverbat janë mendime të mprehta e të plota të shprehura me fjalë, në të cilat populli tregon urtinë e tij dhe përvojën e madhe në jetë. Ato e pasurojnë gjuhën dhe i japin bukuri. Fjalë të urta kanë krijuar edhe shkrimtarët tanë, si Naimi dhe Sami Frashëri, Dritëro Agolli etj.

qka jae proverbat, qeshe proverba,çeshte proverba, qka jane fjalet e urta, kuptimi i proverbave, domethnja e proverbave

Namazi

Syzat