Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Korrupsioni. Show all posts
Showing posts with label Korrupsioni. Show all posts

Si luftohet korrupsioni?


Nga paslufta e deri tash duhet të hetohet pasuria e Ministrave,Kryetarëve të Komunave dhe Drejtorëve.Pse?
Paga e Ministrit është e njejtë me pagën e Deputetit (1300 euro + 200 deri 300 euro nga komisionet),por shumica më parë bëhen Ministër se sa që qëndrojnë Deputet.
Dihet,se përfitimet që i ka sa është Ministër,nuk mund ti ketë si Deputet.
Tenderomania,shërbimet që iu ofrojnë biznismenëve dhe afaristëve të ndryshëm bëjnë që një Ministër gjatë mandatit të tij të pasurohet shumëfish.
Njejtë êshtë edhe Kryetarët e Komunave dhe Drejtorët e ndryshëm.


Me respekt,Gëzim Kelmendi
.

Nga paslufta e deri tash duhet të hetohet pasuria e Ministrave,Kryetarëve të Komunave dhe Drejtorëve.Pse?
Paga e Ministrit është e njejtë me pagën e Deputetit (1300 euro + 200 deri 300 euro nga komisionet),por shumica më parë bëhen Ministër se sa që qëndrojnë Deputet.
Dihet,se përfitimet që i ka sa është Ministër,nuk mund ti ketë si Deputet.
Tenderomania,shërbimet që iu ofrojnë biznismenëve dhe afaristëve të ndryshëm bëjnë që një Ministër gjatë mandatit të tij të pasurohet shumëfish.
Njejtë êshtë edhe Kryetarët e Komunave dhe Drejtorët e ndryshëm.


Me respekt,Gëzim Kelmendi
.

Namazi

Syzat