Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Evakuimi. Show all posts
Showing posts with label Evakuimi. Show all posts

Çka është evakuimi ?

Evakuimi  lat. evacuare është largim, heqje, zbrazje, tërheqja dhe bartja e të plagosurëve dhe të smurëve nga fronti i luftës në prapavijë, shpërngulje e banorëve dhe tërheqja e të mirave materiale të rrezikuara nga armiku në kohë lufte ose me rastin e ndonjë fatkeqësie natyrore në kohë paqe. 

qka eshte Evakuimi ,Cka eshte Evakuimi ,ceshte Evakuimi,cfare eshte Evakuimi ,qeshte Evakuimi,definicioni Evakuimi, perkufizimi Evakuimi,shpjegimi Evakuimi,qka kuptojm me Evakuim, qka nenkuptojm me Evakuimi,nenkuptimi Evakuimi,kuptimi i fjales Evakuim
Evakuimi  lat. evacuare është largim, heqje, zbrazje, tërheqja dhe bartja e të plagosurëve dhe të smurëve nga fronti i luftës në prapavijë, shpërngulje e banorëve dhe tërheqja e të mirave materiale të rrezikuara nga armiku në kohë lufte ose me rastin e ndonjë fatkeqësie natyrore në kohë paqe. 

qka eshte Evakuimi ,Cka eshte Evakuimi ,ceshte Evakuimi,cfare eshte Evakuimi ,qeshte Evakuimi,definicioni Evakuimi, perkufizimi Evakuimi,shpjegimi Evakuimi,qka kuptojm me Evakuim, qka nenkuptojm me Evakuimi,nenkuptimi Evakuimi,kuptimi i fjales Evakuim

Namazi

Syzat