Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Nataliteti

Çka kuptoni ju me fjalët “natalitet” dhe “mortalitet”?

Me fjalën ”natalitet” kuptohet numri i përgjithshëm i lindjeve të fëmijëve në një vend, kurse me fjalën ”mortalitet” kuptohet numri i vdekjeve së popullsisë në një vend. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,nataliteti,natalitet,natalitet,mortalitet,mortaliteti

Çka është nataliteti ?

 Çka është nataliteti ? Nataliteti (frengj.natalité - numri i të lindurve,shq. lindshmëria) paraqet numrin e të lindurve të gjallë në raport me numrin e përgjithshëm të popullsisë në një njësi të caktuar kohore (kryesisht gjatë një viti) në një hapësirë të caktuar gjeografike. cka eshte nataliteti,cfare eshte nataliteti, ceshte nataliteti, cka paraqet nataliteti, cfare paraqet nataliteti, ceshte nataliteti, nataliteti shqip, natalitet shqip, kuptimi i natalitetit shqip, cka quajme natalitet, nataliteti defincion, cka dmth nataliteti, cka do te thote natalitet

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more