Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Kunderindikacionet. Show all posts
Showing posts with label Kunderindikacionet. Show all posts

Cilat janë kundërindikacionet e Dantrolenit ?

Cilat janë kundërindikacionet e Dantrolenit ? 

Kundërindikacionet e Dantrolenit janë: insuficienca hepatike; spazmet muskulare akute.

kur nuk perdoret dantroleni,mosperdorimi i dantrolenit,ne cilat raste nuk guxohet te perdoret dantroleni
Cilat janë kundërindikacionet e Dantrolenit ? 

Kundërindikacionet e Dantrolenit janë: insuficienca hepatike; spazmet muskulare akute.

kur nuk perdoret dantroleni,mosperdorimi i dantrolenit,ne cilat raste nuk guxohet te perdoret dantroleni

Cilat janë kundërindikacionet e paracetamolit ?

Cilat janë kundërindikacionet e paracetamolit ? 


Kundërindikacionet e paracetamolit janë: pacientët me tejndjeshmëri ndaj barit, insuficiencë renale dhe hepatike.

Kunderindikacionet, Paracetamoli, Farmakologjia, 
Cilat janë kundërindikacionet e paracetamolit ? 


Kundërindikacionet e paracetamolit janë: pacientët me tejndjeshmëri ndaj barit, insuficiencë renale dhe hepatike.

Kunderindikacionet, Paracetamoli, Farmakologjia, 

Namazi

Syzat