Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Pareza e nervit trochlearis

Pareza e nervit trochlearis

Pareza e n.trochlearis si e izoluar kjo parezë shprehet rrallë.
Në këto raste pacienti e drejton shikimin poshtë dhe nga jashtë.
Koka anohet pjerrtas në mënyrë kompensatore.
Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm, shqip,eshte, quajme, kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane, te dhena per,  Neurologji, mjekesi, neurologjia, neurologji  klinika, shenjat, simptomat,karakteristikat, manifestimet, lezionet, demtimet, lendimet, lezioni, lendimi,demtimi i nervit troklear,pareza e nervit troklear,nervi troklear shqip,pareza e nervit troklear,nervi troklear,trochlearis

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more