Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Retë

Çka janë retë ?

Çka janë retë ?
Retë për nga përbërja e tyre fizike janë të ngjshme me mjegullën. Dallimi qëndron vetëm përsa i përket vendit të formimit dhe dhe madhësisë së pikave. 
Pikat e mjegullës janë më të vogla se pikat e reve, sepse pikat e mjegullës gjenden në stadin e parë të formimit.
Përveç pikave të ujit, retë mund të jenë të përbëra edhe prej kridtaleve të imtë të akullit.
cka jane rete,cfare jane rete,cjane rete,rete shqip,ceshte reja,rete definicion

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more