Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Absorbentët. Show all posts
Showing posts with label Absorbentët. Show all posts

AbsorbentëtAbsorbentët

Barnat absorbuese veprojnë duke i absorbuar toksinat dhe mikroorganizmat nga zorrët, ose duke e mbështjellur dhe mbrojtur mukozën e zorrëve. 

Si substanca absorbuese mund të shërbejnë : kaolina, pektina, karboni mjekësor.


Absorbentët

Barnat absorbuese veprojnë duke i absorbuar toksinat dhe mikroorganizmat nga zorrët, ose duke e mbështjellur dhe mbrojtur mukozën e zorrëve. 

Si substanca absorbuese mund të shërbejnë : kaolina, pektina, karboni mjekësor.

Namazi

Syzat