Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Hemoglobina. Show all posts
Showing posts with label Hemoglobina. Show all posts

Gjeni i cili percakton krijimin e zingjireve beta,delta dhe gama te hemoglobines te njeriu ndodhet :

Gjeni i cili percakton krijimin e zingjireve beta,delta dhe gama te hemoglobines te njeriu ndodhet :

a)Ne kromozomin e 4
b)Ne kromozomin e 9
c)Ne kromozomin X
d)Ne kromozomin e 11

Lexo me shume:Hemoglobina
Gjeni i cili percakton krijimin e zingjireve beta,delta dhe gama te hemoglobines te njeriu ndodhet :

a)Ne kromozomin e 4
b)Ne kromozomin e 9
c)Ne kromozomin X
d)Ne kromozomin e 11

Lexo me shume:Hemoglobina

Namazi

Syzat