Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vica

Gjumi dhe doktori

Njoni shkoj te doktorri mu anku për gjumë: - Doktor qe ja ni muj hiq sosht kam merr gjumi nat ë n. -Ani a qe ni muj pa pa gjum je tu nejt a ? -Jo mer po flej ditën.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more