Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Flamuri

Çka është Flamuri ?

Flamur /i flamurë/t flamuj/t

1. Flamuri është simbol kombëtar, simbol i një shteti, simbol i një ushtrie, i një organizate…

2.Flamuriështë pëlhurë e hollë dhe e lehtë me forma e me ngjyra të ndryshme, që vihet në një shtizë dhe është simboli i një shteti, i një kombi, i një organizate, i një ushtrie etj.; figura e këtij simboli, e qëndisur ose e vizatuar diku.

qka eshte Flamuri ,Cka eshte Flamuri ,ceshte Flamuri,cfare eshte Flamuri ,qeshte Flamuri,definicioni Flamuri, perkufizimi Flamuri,shpjegimi Flamuri,qka kuptojm me Flamur, qka nenkuptojm me Flamuri,nenkuptimi Flamuri,kuptimi i fjales Flamuri

Flamuri kuqezi – Gentiana Gashi

Flamuri kuqezi valon
Në Kosovë e Shqipëri,
Që të gjithë shqiptarët
Betohen para tij.

E qëndisi këtë flamur
E dashura Marigonë,
Dhe Ismail Qemali
E ngriti në Vlorë

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,flamurin,flamur,flamurin kuq e zi,poezi per flamurin,flamuri kuqezi,poezi shqip,poezi per flamurin,vjersha per flamur

Flamuri i Shqipërisë dhe Kosovës duke valuar(animacion)

Flamuri i Shqipërisë duke valuar(animacion)Flamuri i Kosovës duke valuar(animacion)

animacione, animacion, flamuri duke valuar, flamuri tu valvit, valvitja e flamurit, 28 nentori, 17 shkurti, dita e pavarsise,kosova sot, kombi shqiptar, albanian flag, kosova flag, kosovo flag, albania flag, flamuri jone kombetar, kombi shqiptar, kombi jone, populli shqiptar, flamuri animacion, animacione shqipe, animacion shqip, dita e pavarsise, dita e shqiperise, kosova sot, kosovaret, lufta e uqk, uqk-ja, deshmoret e kombit, po valvit flamuri, per flamurin,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more