Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Fertiliteti. Show all posts
Showing posts with label Fertiliteti. Show all posts

Fertiliteti dhe determinantet e tij

   Fertiliteti dhe determinantet e tij


Fertiliteti paraqet numrin e të lindurve gjallë në raport me popllsinë e përgjithshmë femra në periudhen fertile (15-49 vjeq) dhe meshkujt (15-65). (Realizimi I fekonditetit)


Determinantet e tij janë: biologjik, ekonomiko social, dhe psikologjik.


cka eshte fertiliteti,cfare eshte fertiliteti,ceshte fertiliteti,cfare eshte fertiliteti,fertiliteti,fertiliteti shqip,determinantet e tij,fertilitet shqip,cka quajme fertilitet,cfare quajme fertilitet,cka paraqet fertiliteti,cfare paraqet fertiliteti
   Fertiliteti dhe determinantet e tij


Fertiliteti paraqet numrin e të lindurve gjallë në raport me popllsinë e përgjithshmë femra në periudhen fertile (15-49 vjeq) dhe meshkujt (15-65). (Realizimi I fekonditetit)


Determinantet e tij janë: biologjik, ekonomiko social, dhe psikologjik.


cka eshte fertiliteti,cfare eshte fertiliteti,ceshte fertiliteti,cfare eshte fertiliteti,fertiliteti,fertiliteti shqip,determinantet e tij,fertilitet shqip,cka quajme fertilitet,cfare quajme fertilitet,cka paraqet fertiliteti,cfare paraqet fertiliteti

Namazi

Syzat