Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Paraplegjia

Çka është paraplegjia dhe kur paraqitet ?

Çka është paraplegjia dhe kur paraqitet ? Paraplegjia është paralizë e të dyja këmbëve ndërsa paraqitet pas prerjes së tërthortë të palcës kurrizore që i ndanë të dy neuronet e sipërme motorike. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin,cfare do te thote fjala,paraplegjia,paraplegjite,paraplegji,kur paraqitet,kur ndodh,kur shfaqet, Fizpatologji pytje dhe pergjigje,fiziologji patologjike pytje,test,provim,provi nga fiziologjia patologjike,te dhena themelore,te dhena te reduktuara, pytje pergjigjje fiziologjia patologjike

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more