Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është paraplegjia dhe kur paraqitet ?

Çka është paraplegjia dhe kur paraqitet ?

Paraplegjia është paralizë e të dyja këmbëve ndërsa paraqitet pas prerjes së tërthortë të palcës kurrizore që i ndanë të dy neuronet e sipërme motorike.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin,cfare do te thote fjala,paraplegjia,paraplegjite,paraplegji,kur paraqitet,kur ndodh,kur shfaqet,Fizpatologji pytje dhe pergjigje,fiziologji patologjike pytje,test,provim,provi nga fiziologjia patologjike,te dhena themelore,te dhena te reduktuara, pytje pergjigjje fiziologjia patologjike
Çka është paraplegjia dhe kur paraqitet ?

Paraplegjia është paralizë e të dyja këmbëve ndërsa paraqitet pas prerjes së tërthortë të palcës kurrizore që i ndanë të dy neuronet e sipërme motorike.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin,cfare do te thote fjala,paraplegjia,paraplegjite,paraplegji,kur paraqitet,kur ndodh,kur shfaqet,Fizpatologji pytje dhe pergjigje,fiziologji patologjike pytje,test,provim,provi nga fiziologjia patologjike,te dhena themelore,te dhena te reduktuara, pytje pergjigjje fiziologjia patologjike
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat