Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Dialogu. Show all posts
Showing posts with label Dialogu. Show all posts

Çka është dialogu?

 Çka është dialogu?

Dialogu është biseda që zhvillohet ndërmjet dy ose më shumë personave.

Është karakteristikë e gjinisë letrare të dramatikës.

Llojet e dramatikës janë: drama, tragjedia dhe komedia.

ceshte dialogu, cka eshte dialogu,cfare eshte dialogu, cka eshte fjala dialog, dialogu, qka osht dialogu, cfare eshte dialog, dialogu definicion,
 Çka është dialogu?

Dialogu është biseda që zhvillohet ndërmjet dy ose më shumë personave.

Është karakteristikë e gjinisë letrare të dramatikës.

Llojet e dramatikës janë: drama, tragjedia dhe komedia.

ceshte dialogu, cka eshte dialogu,cfare eshte dialogu, cka eshte fjala dialog, dialogu, qka osht dialogu, cfare eshte dialog, dialogu definicion,

Namazi

Syzat