Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Serumi

Çka është serumi

                     Çka  është serumi Serumi është lëngu që mbetet nga gjaku pas ngrirjes së tij dhe nuk përmban as fibrinë as elemente korpuskulare, me përbërje biokimike, albuminë dhe gamaglobulinë në përpjestime të caktuara. Siguron imunizim të shpejtë pasiv. Mund të jetë: Heterolog- kur përfitohet nga gjaku i kafshëve. Homolog - kur përfitohet nga gjaku i njeriut. qka eshte serumi, cfare kuptimi ka serumi, ceshte serumi, serumi heterolog,serumi homolog, cka eshte serum, cka domethene serum, çka eshte fjala serum,definicioni i serumit, serumi definicion

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more