Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Maja e Gjeravicës

Maja e Gjeravicës dhe Mali Korab

Maja e Gjeravicës dhe Mali Korab Maja e Gjeravicës .-Gjeravica me 2.656 m lartësi mbidetare është maja më e lartë në Alpet Kosovare-Bjeshket e NEMUNA (edhe pse lartesija e vertete mund te eshte per disa metra me e madhe, ende e pa konfirmuar nga GPS), ndersa rradhitet maja e dyte pas majes se malit Korab i cili gjendet ne alpet shqipetare dhe ka lartesine 2764 metra, Maja e Korabit/Mali i Korabit) me 2.753 lartësi mbidetare(të dhena te vjetra) ose 2764 m lartësi mbidetare me të dhëna të reja   të konfirmuara nga GPS   41º48'N-20º30'E.  sa eshte lartesia e gjeravices, sa eshte lartesia e malit Korab, lartesia e malit Korab, Mali Korab

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more