Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Daktiloskopia. Show all posts
Showing posts with label Daktiloskopia. Show all posts

Çka është daktiloskopia regjistruese ?

Çka është daktiloskopia regjistruese  ?

Daktiloskopia regjistruese është degë e daktiloskopisë e cila në përgjithësi merret me identifikimin e personave dhe të kufomave të panjohura, në bazë të krahasimit të njëkohësishëm të gjurmëve të të dhjetë gishtrinjëve të subjektit, identiteti i të cilit vërtetohet.
 
eng/en: recording fingerprinting

ceshte daktiloskopia regjistruese,cfare eshte daktiloskopia regjistruese,ceshte daktiloskopia regjistruese shqip
Çka është daktiloskopia regjistruese  ?

Daktiloskopia regjistruese është degë e daktiloskopisë e cila në përgjithësi merret me identifikimin e personave dhe të kufomave të panjohura, në bazë të krahasimit të njëkohësishëm të gjurmëve të të dhjetë gishtrinjëve të subjektit, identiteti i të cilit vërtetohet.
 
eng/en: recording fingerprinting

ceshte daktiloskopia regjistruese,cfare eshte daktiloskopia regjistruese,ceshte daktiloskopia regjistruese shqip

Çka është daktiloskopia hetimore ?

Çka është daktiloskopia hetimore ?

Daktiloskopia hetimore është degë e daktiloskopisë e cila merret me identifikimin e kryerësve të panjohur të veprave penale, në bazë të krahasimit të gjurmëve individuale të gishtrinjëve të personave të caktuar me gjurmët e gishtrinjëve të gjetura në vendin e ngjarjes.
 
eng/en: investigative fingerprinting

cka eshte daktiloskopia hetimore,daktiloskopi hetimore shqip,cfare eshte daktiloskopia hetimore shqip,daktiloskopi shqip,cka quajme daktiloskopi
Çka është daktiloskopia hetimore ?

Daktiloskopia hetimore është degë e daktiloskopisë e cila merret me identifikimin e kryerësve të panjohur të veprave penale, në bazë të krahasimit të gjurmëve individuale të gishtrinjëve të personave të caktuar me gjurmët e gishtrinjëve të gjetura në vendin e ngjarjes.
 
eng/en: investigative fingerprinting

cka eshte daktiloskopia hetimore,daktiloskopi hetimore shqip,cfare eshte daktiloskopia hetimore shqip,daktiloskopi shqip,cka quajme daktiloskopi

Çka është daktiloskopia ?

 Çka është daktiloskopia ?

Daktiloskopia është metodë për regjistrimin dhe identifikimin kriminalistik të personave në bazë të studimit, krahasimit dhe klasifikimit të figurave të vijave papilare në lëkurën e gishtërinjve, pëllëmbëve dhe shputave të njeriut.
 
eng/en: fingerprinting

cka eshte daktiloskopia,cfare eshte daktiloskopia,daktiloskopia shqip,ceshte daktiloskopia,cka quajme daktiloskopi,daktiloskopia ne shqip,cka paraqet daktiloskopia,cfare paraqet daktiloskopia,cka eshte daktiloskopi,cfare eshte daktiloskopi, daktiloskopi shqip
 Çka është daktiloskopia ?

Daktiloskopia është metodë për regjistrimin dhe identifikimin kriminalistik të personave në bazë të studimit, krahasimit dhe klasifikimit të figurave të vijave papilare në lëkurën e gishtërinjve, pëllëmbëve dhe shputave të njeriut.
 
eng/en: fingerprinting

cka eshte daktiloskopia,cfare eshte daktiloskopia,daktiloskopia shqip,ceshte daktiloskopia,cka quajme daktiloskopi,daktiloskopia ne shqip,cka paraqet daktiloskopia,cfare paraqet daktiloskopia,cka eshte daktiloskopi,cfare eshte daktiloskopi, daktiloskopi shqip

Namazi

Syzat