Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është daktiloskopia ?

 Çka është daktiloskopia ?

Daktiloskopia është metodë për regjistrimin dhe identifikimin kriminalistik të personave në bazë të studimit, krahasimit dhe klasifikimit të figurave të vijave papilare në lëkurën e gishtërinjve, pëllëmbëve dhe shputave të njeriut.
 
eng/en: fingerprinting

cka eshte daktiloskopia,cfare eshte daktiloskopia,daktiloskopia shqip,ceshte daktiloskopia,cka quajme daktiloskopi,daktiloskopia ne shqip,cka paraqet daktiloskopia,cfare paraqet daktiloskopia,cka eshte daktiloskopi,cfare eshte daktiloskopi, daktiloskopi shqip
loading...
 Çka është daktiloskopia ?

Daktiloskopia është metodë për regjistrimin dhe identifikimin kriminalistik të personave në bazë të studimit, krahasimit dhe klasifikimit të figurave të vijave papilare në lëkurën e gishtërinjve, pëllëmbëve dhe shputave të njeriut.
 
eng/en: fingerprinting

cka eshte daktiloskopia,cfare eshte daktiloskopia,daktiloskopia shqip,ceshte daktiloskopia,cka quajme daktiloskopi,daktiloskopia ne shqip,cka paraqet daktiloskopia,cfare paraqet daktiloskopia,cka eshte daktiloskopi,cfare eshte daktiloskopi, daktiloskopi shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat