Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Udhёpёrshkrimi

Çka është udhёpёrshkrimi

Çka është udhёpёrshkrimi Udhёpёrshkrimi ёshtё njё lloj i veçantё i tё shkruarit, ku ndёrthuret shkrimi publicistik (i gazetave dhe revistave) me shkrimin letrar.  Pёrveçse autori sjell fakte dhe dokumente konkrete, ai bёn edhe pёrshkrime tёrheqёse, me anёn e tё cilave e njeh lexuesin me vende e zakone tё ndryshme.   cka osht udhepershkrimi, qka osht udhepershkrimi, ceshte udhepershkrimi, c'eshte udhepershkrimi, qfare eshte udhepershkrimi, cfare eshte udhepershkrimi

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more