Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është udhёpёrshkrimi

Çka është udhёpёrshkrimi

Udhёpёrshkrimi ёshtё njё lloj i veçantё i tё shkruarit, ku ndёrthuret shkrimi publicistik (i gazetave dhe revistave) me shkrimin letrar. 

Pёrveçse autori sjell fakte dhe dokumente konkrete, ai bёn edhe pёrshkrime tёrheqёse, me anёn e tё cilave e njeh lexuesin me vende e zakone tё ndryshme.
 
cka osht udhepershkrimi, qka osht udhepershkrimi, ceshte udhepershkrimi, c'eshte udhepershkrimi, qfare eshte udhepershkrimi, cfare eshte udhepershkrimi
loading...
Çka është udhёpёrshkrimi

Udhёpёrshkrimi ёshtё njё lloj i veçantё i tё shkruarit, ku ndёrthuret shkrimi publicistik (i gazetave dhe revistave) me shkrimin letrar. 

Pёrveçse autori sjell fakte dhe dokumente konkrete, ai bёn edhe pёrshkrime tёrheqёse, me anёn e tё cilave e njeh lexuesin me vende e zakone tё ndryshme.
 
cka osht udhepershkrimi, qka osht udhepershkrimi, ceshte udhepershkrimi, c'eshte udhepershkrimi, qfare eshte udhepershkrimi, cfare eshte udhepershkrimi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat