Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Epoka. Show all posts
Showing posts with label Epoka. Show all posts

Çka është Epoka ?


Epoka është periudhë e gjatë dhe e rëndësishme historike, që dallohet nga disa tipare të veçanta zhvillimi.

Epoka është periudhë kohe që lidhet me një ngjarje të madhe a me një kthesë të rëndësishme në zhvillimin e diçkaje.


qka eshte epoka,cka eshte epoka,cfare eshte epoka,qfare eshte epoka,epoka shqip,qka quajme epoke,cfare eshte epoka

Epoka është periudhë e gjatë dhe e rëndësishme historike, që dallohet nga disa tipare të veçanta zhvillimi.

Epoka është periudhë kohe që lidhet me një ngjarje të madhe a me një kthesë të rëndësishme në zhvillimin e diçkaje.


qka eshte epoka,cka eshte epoka,cfare eshte epoka,qfare eshte epoka,epoka shqip,qka quajme epoke,cfare eshte epoka

Namazi

Syzat