Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Lopa. Show all posts
Showing posts with label Lopa. Show all posts

Poezi pë lopën

Lopa

Lopa han bar
Han edhe tallë
Nuk han ar
Është e gjallë

T'u hangër tërrshanë
Nuk e heton dhe kopë
Të gjithë kanë thanë
Për atë i thonë lopë

Lopa nuk merr vesh
Ruaju kur pllet
Se t'bon lesh
Ajo edhe të vret

Ibrahim Maxharri
 Poezi per lopen, lopa poezi, poezi, vjersha per lopen, vjersha lopa, lopa poezi shqip
Lopa

Lopa han bar
Han edhe tallë
Nuk han ar
Është e gjallë

T'u hangër tërrshanë
Nuk e heton dhe kopë
Të gjithë kanë thanë
Për atë i thonë lopë

Lopa nuk merr vesh
Ruaju kur pllet
Se t'bon lesh
Ajo edhe të vret

Ibrahim Maxharri
 Poezi per lopen, lopa poezi, poezi, vjersha per lopen, vjersha lopa, lopa poezi shqip

Namazi

Syzat