Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Immanuel Kant. Show all posts
Showing posts with label Immanuel Kant. Show all posts

Një thënie për gënjeshtrat dhe të vërtetën nga Immanuel Kant


Bëj durim dhe ca: gënjeshtrat nuk jetojnë gjatë. E vërteta është bija e kohës.

| Immanuel Kant |

Thenie, Thenie per genjeshtrat, Thenie per te verteten, Thenie per genjeshtren, 

Bëj durim dhe ca: gënjeshtrat nuk jetojnë gjatë. E vërteta është bija e kohës.

| Immanuel Kant |

Thenie, Thenie per genjeshtrat, Thenie per te verteten, Thenie per genjeshtren, 

Namazi

Syzat