Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Romani fantastiko – shkencor

Çka është romani fantastiko – shkencor

Çka është romani fantastiko – shkencor Në këtë lloj romani gërshetohen elementet realiste me ato fantastike dhe shkencore.  Gjithashtu trillohen personazhet , ngjarjet, vendet dhe kohët kur ndodhin veprimet. Në këto romane vjen në shprehje imagjinata e shkrimtarit. romani fantastiko shkencor, roman fantastiko shkencor, qka eshte romani fantastiko shkencor

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more