Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Pikëçuditja

Çka është Pikëçuditja dhe kur përdoret

 Çka është Pikëçuditja  dhe kur përdoret Pikëçuditje është shenjë e pikësimit dhe përdoret në fund të fjalive ose periudhave thirmore, pra përdoret në fund të fjalive që shprehin gëzim,hidhërim, habi, urdhër.   Shembuj:  Rroftë atdheu ynë!  Gjithnjë të doni gjuhën edhe popullin tonë!  Rrofshi sa malet!  Ju lumtë, djemtë exhaxhait! etj. Pikëçuditja Çka është Pikëçuditja  dhe kur përdoret,qka quajm pikequdites,shembuj me pikequditese,kur perdoret pikequditsja,kur perdoret pika quditese,qka eshte eshte pika qudites,cfare eshte pika cuditese

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more