Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Dukuria kimike

Çka janë dukuritë kimike ?

Çka janë dukuritë kimike ? Dukuritë që shoqërohen me shndërrime të substancave në substanca të tjera, quhen dukuri kimike. qka jane dukurite kimike,cka jane dukurite kimike,qka eshte dukuria kimike ,Cka eshte dukuria kimike ,ceshte dukuria kimike ,cfare eshte dukuria kimike ,qeshte dukuria kimike ,definicioni dukuria kimike ,dukuria kimike perkufizimi, dukuria kimike shpjegimi,qka kuptojm me dukuri kimike , qka nenkuptojm me dukuri kimike ,nenkuptimi dukuria kimike ,kuptimi i fjales dukuria kimike

Çka është eksperimenti në kimi ?

Çka është eksperimenti në kimi ? Eksperimenti në kimi është metodë shumë e rëndësishme e cila zbatohet për sqarimin e dukurive , për të analizuar përbërjen e trupave dhe për të përfituar substanca të reja. Cka eshte eksiperimenti,qka eshte eksiperimenti ,ceshte eksiperimenti ,cfare eshte eksiperimenti ,qeshte eksiperimenti , çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, eksperimenti,eksperimentet,eksperimenti kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,    

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more