Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie nga Bekir Halimi

I ngratë është ai që e le namazin.

I ngratë është ai që e le namazin. Si ka mundësi të jetojë ai që ka këputur lidhjen me Allahun? Si ka mundësi të ketë jetë të këndshme ai që e humb përkrahjen, ndihmën dhe kujdesin e Kujdestarit të vet? Burimi: Bekir Halimi

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more