Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Treguesit

Çka janë treguesit, sinjalet dhe shenjat ?

Çka janë treguesit, sinjalet dhe shenjat ? Treguesit janë shenja që nuk i drejtohen kurrkujt, por që tregojnë diçka. Sinjalet u drejtohen njerëzve dhe shërbejnë për marrëveshje. Shenjat janë figura,vizatime,tinguj që u drejtohen njerëzve dhe tregojnë diçka. cka jane treguesit, cka jane sinjalet, cka jane shenjat, cka eshte shenja, cka eshte treguesi, cka jane, qka eshte shenja, qka osht shenja, cfare eshte treguesi, cfare eshe shenja, cfare eshte sinjali

Çka janë treguesit

               Çka janë treguesit Treguesit janë dukuri të rastit, që tregojnë diçka, por që nuk i drejtohen askujt. Të tillë jane: disa gjurmë ne dëborë, një tym diku larg, gjurmë gjaku,gjurmë këmbësh në një korridor të porsalarë; - gjurmë të një frenimi të fortë dhe copëza xhami të shpërndara në rrugë: - nga larg shihet tym. qka jane treguesit,treguesit,treguesi,qka eshte treguesi, tregues,cfare eshte treguesi shembuj treguesish, shembuj tregues,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more